Over ons

Future proof op elk niveau

Wij bouwen voor mensen van nu met een klare kijk op morgen. Duurzame materialen plus geavanceerde toestellen en technieken zorgen voor aanzienlijke energiebesparingen en een wooncomfort zonder weerga. Onze architecten slagen er steeds in te ontroeren met een open en eerlijke architectuur. Met een relevante, gefundeerde vormgeving die moeiteloos de tijd doorstaat.

Verkoopt u uw grond?

Wedevelop is steeds op zoek naar bouwgronden om het aanbod voor ons steeds groeiend klantenbestand uit te breiden. Beschikt u dus over een projectgrond die in aanmerking komt voor verkavelingen, kantoren of appartementsbouw, aarzel niet en wij kunnen voor u een uitgebreid voorstel uitwerken. Flexibiliteit is onze troef.

Drie bedrijven, één service

Voor een optimale kwaliteitsbewaking en een strikte timing houden we graag de touwtjes zelf in handen. Welocate NV zoekt en koopt de gronden aan. Weconstruct BVBA is het bouwbedrijf van de groep. Wedevelop BVBA coördineert de projecten en helpt de klant verder na de aankoop. Klantvriendelijkheid en rechtstreeks contact is de absolute prioriteit van Wedevelop. Louis Van Hoorebeke stuurt de 3 vennootschappen aan. Het Wedevelop team combineert individuele expertise met een multidisciplinaire aanpak. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Ontdek ons aanbod
aan luxe-appartementen

Bekijk