Over ons

Future proof op elk niveau

Wij bouwen voor mensen van nu met een klare kijk op morgen. Duurzame materialen plus geavanceerde toestellen en technieken zorgen voor aanzienlijke energiebesparingen en een wooncomfort zonder weerga. Onze architecten slagen er steeds in te ontroeren met een open en eerlijke architectuur. Met een relevante, gefundeerde vormgeving die moeiteloos de tijd doorstaat.

Eigendom verkopen?

Wedevelop is steeds op zoek naar bouwgronden om het aanbod voor ons steeds groeiend klantenbestand uit te breiden. Beschikt u dus over een projectgrond die in aanmerking komt voor verkavelingen, kantoren of appartementsbouw? Aarzel niet en wij kunnen voor u een uitgebreid voorstel uitwerken. Flexibiliteit is onze troef.

Drie bedrijven met één service

Voor een optimale kwaliteitsbewaking en een strikte timing houden we graag de touwtjes zelf in handen. Wedevelop staat samen met haar zusterbedrijven Welocate en Weconstruct garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Welocate start het proces en staat in voor de aankoop van een projectgrond. Vervolgens is Weconstruct verantwoordelijk voor het bouwen van de constructie. Wedevelop coördineert de projecten en helpt de klant verder na de aankoop. Het Wedevelop team combineert individuele expertise met een multidisciplinaire aanpak.

Ontdek ons aanbod
aan luxe-appartementen

Bekijk